De Kortste Weg

Proefaanbod

Proef nu wat Zuid-Holland te bieden heeft met het speciale proefaanbod van onze aanbieders.

De Drie Wedden

Noordeloos

Biologisch ossenvlees

19,95
Lekker biologisch ossenvlees (o.a. biefstukjes, hamburgers, worstjes en tartaartjes) ophalen bij de boerderij in Noordeloos.

Biologische Boerderijwinkel Doelwyck

Zuidzijde, Hoeksche Waard

Kleurrijke Stamppot

12,50
Kleurrijk Stamppot pakket met diverse biologische groenten, 300 gram pittige boerenkaas en walnoten, 1kg aardappelen + fles biologisch sap + receptenkaart.  Afhalen.

Rechtstreex

Rotterdam

BioGroenteBox

12,00
Met de BioGroenteBox heb je de beste biologische groenten direct van boeren uit je eigen regio en altijd in het seizoen.  1 box is voldoende voor 2 personen voor 3-5 dagen. Afhalen bij een van de afhaalpunten

De Groenten van Cors

Dordrecht

Proefpakket van Cors

11,00
Maak kennis met de Groenten van Cors met dit pakket voor vier personen. De prijs inc. thuisbezorging in Dordrecht (op woensdag of vrijdag).

Schaapskooi Ottoland

Ottoland

Startpakket

13,75
Bestel ons startpakket: schaaltje lamburgers,verse worst en potje stoofvlees en haal het op op de boerderij.

Lekkernassuh

Den Haag

Proefpakket

13,00
Voor 2 a 3 personen voor 1 week. De inhoud van het pakket verschilt per week en is afhankelijk van het seizoen. Zie info Afhalen op de Witte de Withstraat op woensdag tussen 16.00 – 19.00 uur

Biologische boerderij Landzicht

Strijen

Proefpakket

11,70
Maak kennis met Landzicht met dit 2 persoonsgroentepakket: 4 hoofdgroenten, 2 bijgroenten met recepten. (inhoud afhankelijk van het seizoen). Afhalen bij één van onze afhaaladressen.

Willem&Drees

Zuid-Holland

Vegetarische Proefbox

31,50
Met deze box haal je in één klap het lekkerste vers van het seizoen in huis. Genoeg voor drie vegetarische maaltijden voor 2 personen én recepten om ze eenvoudig te bereiden. Wordt thuisbezorgd.

Hoeve Biesland

Delfgauw

Proefpakket vlees

25,00
Maak kennis met Hoeve Biesland met dit probeerpakket met producten van de boerderij. Afhalen

De Buytenhof

Rhoon

Proefpakket

17,50
Proef De Buytenhof met 2,5 kg appels, 3 kg aardappels, 1 pompoen, 3 soorten sapjes van 0.2L, een spelt ontbijtkoek, 1 potje jam, 1 zak speltmeel. Ophalen in de winkel

Rotterzwam

Rotterdam

Proefpakket

10,00
Maak kennis met onze proefpakket: Oesterzwammen en Oesterzwammenbier. Afhalen alleen op vrijdagmiddag tussen 14:30 en 16:00

Bramenhorst

Wassenaar

Proefpakket

8,00
Maak kennis met de Bramenhorst met 5  – 6 groenteporties en 0 – 1 fruit of kruiden. Afhalen op Bramenhorst, Wassenaar centrum of in Leiden (Robijnhof, zaterdagochtend)

’t Vlaerdings Poldervarken

Vlaardingen

Luxe vleespakket

45,00
Probeer gauw het Poldervarken vleespakket voor 4 personen. Ophalen elke vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur in de periode van 1 mei tot en met 24 december, of op afspraak.

Symbiose

Noordeloos

Proefpakket

15,00
Een stukje Wilde Weide Kaas, 2 biologische biefstukjes, 10 eieren, en seizoensgroenten naar keuze (bijvooorbeeld sperziebonen). Afhalen bij de winkel op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Farm I See

Schipluiden

Proeverij van Farm I See

14,99
Maak kennis met de producten uit Midden Delfland van Farm I See. Perensap 1 ltr, honing, jam en cakemix. Afhalen in de winkel.

Rotterdamse Oogst

Rotterdam

Groentepakket

9,00
Seizoensgroente en -fruit van vollegrondsteler Van Herk en De Buytenhof uit Rhoon.

Bio aan huis

Zuid-Holland

Proefpakket

19,50
Combibox met 4 soorten groenten en 4 soorten fruit van het seizoen voor 3-4 dagen voor 2 personen met een doosje met 6 biologische eitjes incl bezorging aan huis in Zuid-Holland

Stadstuinderij BuitenLeeft

Delft

Bloemen plukken

10,00
Van juni tot oktober kunnen bloemen worden geplukt. De kosten hiervan zijn 10,00 inclusief koffie en thee. Na oktober krijg je een waardebon voor het volgend seizoen.

Hoeve Rust-hoff

Maasland

Vlees voor Stoofpotje

14,50
Maak kennis met ons mooie en vooral lekkere vlees! Dit pakket omvat 750 gr riblappen van onze eigen Blaarkoppen. Daar maak je een heerlijk stoofpotje van! Afhalen op vrijdag op de boerderij.

De Kortste Weg naar een bonus boom

Aankopen = aanplanten. Want bij iedere 25 bestellingen via De Kortste Weg planten wij een boom. Een bonus boom dus. Zo nemen we samen de kortste weg naar het grootste bos. Lees meer over ons loyaliteitsprogramma.

Nieuws