De Drie Wedden

www.dedriewedden.nl
Biologisch ossenvlees Biologisch lamsvlees Honing
De Drie Wedden is een veelzijdige biologische boerderij in Noordeloos waar wij, Teunis Jacob en Nelie, Rokus, Anja, met veel plezier samenwerken! Daarbij proberen we keer op keer te zoeken naar de perfecte balans tussen dier, natuur en milieu in verbondenheid met de samenleving aan de hand van een biologische werkwijze!

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Biologisch ossenvlees proefpakket

49,95

Het proefpakket bestaat uit een fijne selectie van ons biologisch ossenvlees om te proeven en proberen. Met 4 biefstukjes, 2 stooflappen, stoofblokjes voor een pan stoofvlees, 2 tartaartjes, 4 hamburgers, 4 worsten, 4 porties gehakt (250gr/st). In totaal is dit ruim 3 kg ossenvlees.

De biefstukken, stooflappen, tartaartjes, hamburgers en worsten zijn per 2 stuks verpakt.

Het proefpakket kan op afspraak afgehaald worden op de boerderij in Noordeloos. Liever thuisbezorgd? Bestel dan via onze website www.dedriewedden.nl en kies voor de bezorgoptie.

Dit bieden wij nog meer

Bij De Drie Wedden kun je ook terecht voor de volgende producten:

Biologisch ossenvlees | Biologisch lamsvlees | Honing |

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Vrijdag 14:00 – 18:00
Andere dagen op afspraak.

Ons verhaal

We hebben veel aandacht voor agrarisch natuurbeheer met o.a. slootkantbeheer en weidevogelbeheer. Daarnaast is het uniek dat de Blaarkop stierkalfjes die geboren worden op onze boerderij mogen blijven. Ze groeien op een natuurlijke wijze op als ossen en grazen op de kruidenrijke Uiterwaarden bij Vianen. Als de Blaarkoppen volgroeid zijn op ongeveer 3-jarige leeftijd worden ze geslacht. Het is dit biologische Blaarkop ossenvlees dat u koopt!

Er is ook een schaapskudde op de boerderij. De kwaliteit van de weilanden wordt verbeterd door de begrazing van de schapen, doordat de grasdichtheid toeneemt. In het voorjaar worden er veel lammetjes geboren. De ooitjes worden geselecteerd en een aantal jonge ooien gaan deel uit maken van de kudde. Het biologische lamsvlees is afkomstig van zowel mannelijke als vrouwelijke lammeren.

Sinds 2011 is Nelie imker en zorgt zij voor een aantal bijenvolken. De bijen hebben zelf voldoende honing en stuifmeel nodig voor eigen gezondheid en vitaliteit. De honing die de bijen extra hebben verzameld, wordt door Nelie geoogst, koud geslingerd, gezeefd en in potten gedaan. Zo kunt u ook van dit heerlijke product genieten!

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder