Aanbieders

Bekijk welke aanbieders uit de korte keten bij jou in de buurt zitten en wat ze te bieden hebben. Met de filteropties vind je eenvoudig waar je naar op zoek bent.

Zoek een aanbieder in de buurt

Waar heb je zin in?

Welke voorkeur heb je?

Service

 • Vegaboerderij Groene Hart

  Bodegraven
  Groente en fruit

  Vegaboerderij Groene Hart produceert op biologische wijze groente en fruit. Vers, natuurlijk en lokaal.

 • Boerderij Landlust

  Maasland

  Boerderij Landlust is een biologisch melk- en vleesveebedrijf in Maasland met Jersey-koeien en graaskippen. De boerderijwinkel met o.a. producten van de eigen boerderij is geopend op woensdagochtend en zaterdagochtend,

 • Oogst

  Leiden
  Groenten Fruit Zuivel

  Wij zijn Oogst: de nieuwe boerenwinkel in de stad. In de onbemenste winkel in het centrum van Leiden verkopen we de heerlijkste groenten, fruit, zuivel, kaas, vlees en eieren van natuurinclusieve boeren uit de buurt. Met onze Oogst-app open je de winkeldeur. Doe vervolgens op je gemak boodschappen in de winkel, vink in de app aan wat je wilt kopen en betaal.

 • Voedselbos Benthuizen

  Benthuizen
  fruit noten groenten

  Voedselbos Benthuizen is een voedselbos van 1 ha waar de oogst wordt verkocht aan de Vrienden van het Voedselbos. Ook zijn er allerlei activiteiten

 • Het Schapenschuurtje

  Berkenwoude

  In de theetuin van het Schapenschuurtje in Berkenwoude, in het midden van de Krimpenerwaard vind je een oase van rust., lekkere broodjes en je kan er ook Suppen.

 • Kaasboerderij Hoogerwaard

  Ouderkerk a/d IJssel

  Dit familiebedrijf produceert al ruim 100 jaar Goudse boerenkaas en verkoopt deze kazen in de eigen boerderijwinkel