Symbiose

symbioseboeren.nl
Groenten Vlees Fruit Zuivel
Bij Symbiose kunt u terecht voor fruit, groenten, kaas, eieren, vlees, sappen en honing van vijf boeren en tuinders uit Noordeloos. De boeren zijn buren in de polder van Noordeloos en hebben allen een biologische werkwijze. De producten in de winkel komen rechtstreeks van onze bedrijven.
Met een eigen sleutel loopt u elk uur van de dag, zes dagen per week binnen in onze winkel centraal gelegen aan de N214 bij Zorgboerderij de Hogt, op Nieuwendijk 11 te Noordeloos.

Combineer het nuttige met het aangename. Naast de winkel heeft Symbiose een fijn terras aangelegd. Voel u vrij daar plaats te nemen en te ontspannen.

Wilt u uw weg te voet vervolgen? Alle boeren van Symbiose zijn ook buren. Ze hebben twee prachtige wandelroutes uitgestippeld die u meenemen door het agrarisch cultuurlandschap.

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Proefpakket

15,00

We bieden u een proefpakket aan met:
Een stukje Wilde Weide Kaas, 2 biologische biefstukjes, 10 eieren, en seizoensgroenten naar keuze (bijvooorbeeld sperziebonen).
Afhalen bij de winkel op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Dit bieden wij nog meer

Bij Symbiose kun je ook terecht voor de volgende producten:

Groente | vlees | kaas | fruit | honing

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Zaterdag 10.00 en 12.00 uur

Ons verhaal

Die prachtige wandelroute, daarvoor kwamen we in eerste instantie bij elkaar. Maar al snel hadden we het over tal van andere kansen en mogelijke samenwerkingen. Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, eerlijke en verantwoorde voedselproductie, een korte keten, de verbinding met stad en platteland, de verbinding met u, de consument…
Met Symbiose hebben we wat ons betreft een fantastisch antwoord gevonden. Een zelfbedieningsverkooppunt waar u, op de tijd dat het u past, biologische producten kunt kopen die geproduceerd zijn door de lokaal aangesloten boerderijen.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder