Rotterdamse Oogst

www.rotterdamseoogst.nl
Groente Vlees Zuivel Smaakmakers Sappen …en nog veel meer
De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt; een sfeervolle markt waar het doen van de boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse, smaakvolle en lokale producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Groentepakket

9,00

Een seizoens-selectie van het beste wat Oogst te bieden heeft. Seizoensgroente en -fruit van vollegrondsteler Van Herk en De Buytenhof uit Rhoon.

Max één pakket per persoon, eenmalig. Af te halen op de markt.

Oogstpakket

18,00

Een seizoens-selectie van het beste wat Oogst te bieden heeft. Seizoensgroente van vollegrondsteler Van Herk uit Rhoon, verse worsten van Wild Vleesch, kaas van Booij Kaasmakers.

Max één pakket per persoon, eenmalig. Af te halen op de markt.

Dit bieden wij nog meer

Zet de punt van een passer op de Coolsingel en trek een cirkel van 50 km om de stad. Het voedsel dat binnen die kring wordt verbouwd, verwerkt en verhandeld is Rotterdamse Oogst. Van Westlandse druiven tot appelsap uit Rhoon. Van sambal van de Kaap in Rotterdam tot schapensalami uit de Hoeksche Waard. Van zuivel uit het Groene Hart tot de teelt van jouw balkon.

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Zaterdag 10:00 – 17:00

Ons verhaal

Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker. Waarom? Het is goed voor milieu, gezondheid, gevoel en smaak. Weinig voedselkilometers en dus een lage drempel tot wat je eet: de boer zit immers om de hoek.

Rotterdamse Oogst versterkt de regionale voedselketen door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Midden in de stad, dichtbij de consument. Boerenverstand ontmoet wereldburgers, ambacht ontmoet design, vergeten groente ontmoet innovatie. Boeren en smaakmakers krijgen weer een eerlijke prijs voor hun waar, de burger draagt bij aan het behoud van eerlijk voedsel en het landschap dat dit voortbrengt. Zo ontstaat een netwerk van kleinschalige voedselambachten dat gezamenlijk een alternatief biedt voor het eenzijdige aanbod van de grootschalige voedselindustrie.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder