Bio aan huis

www.bioaanhuis.nl
Groenten- en fruitabonnementen Biologische aardappelen Eieren Boerenkaas Brood
Al sinds 2007 leveren wij wekelijks een gevarieerd pakket biologische seizoensgroenten en fruit bij onze klanten aan huis. Rechtstreeks van ons land naar uw bord.
In de webwinkel kunt u bovendien kiezen uit een groot, aanvullend assortiment biologische producten voor uw ontbijt, warme maaltijd en de lekkere trek. Op onze website en social media inspireren wij u met heerlijke recepten, tips en tricks en nieuws van het boerenland. Hoe makkelijk is dat!

Wij bezorgen in geheel Zuid-Holland, met uitzondering van Goeree Overflakkee en Alblasserwaard.

Bestel nu ons kennismakingspakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Proefpakket

22,50

Combibox met 4 soorten groenten en 4 soorten fruit van het seizoen voor 3-4 dagen voor 2 personen met een doosje met 6 biologische eitjes incl bezorging aan huis in Zuid-Holland

Dit bieden wij

Bij Bio aan Huis kun je terecht voor de volgende producten:

Diverse groenten- en fruitabonnementen | Brood en droogwaar | Biologische aardappelen | Groenten | Fruit | Eieren en Boerenkaas

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Ons verhaal

Prachtige biologische groenten, passie voor lekker eten en liefde voor de natuur inspireert Bio aan huis om de weg tussen boer en burger te verkleinen en het jou gemakkelijk te maken om lekkere, voedzame maaltijden op tafel te toveren; je hoeft er de deur niet meer voor uit!

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder