De Holy Hoeve

deholyhoeve.nl
Vlees van varkens, Lakenvelder runderen en bokken Binnenkort ook producten van geitenmelk
Wij houden varkens, Lakenvelder runderen en bokken in Vlaardingen, Schipluiden, Delft en Maasland. Wij pachten land en stallen van verschillende boeren en overheidsinstanties. Zo maken we gebruik van ruimte die beschikbaar is voor landbouw maar nu niet gebruikt worden. Uitgangspunt: dieren mogen bij ons dier zijn. Varkens houden hun tanden, staarten en mogen 24/7 in de bossen lopen. Onze runderen mogen de kalfjes houden en stieren worden gecastreerd zodat ze in de zomer gewoon de weilanden in kunnen. Onze bokken hebben speeltoestellen en mogen op gezette tijden naar buiten. Kortom met liefde zorgen wij voor de koppels dieren die wij hebben.

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Proefpakket met stoofvlees, hamburgers en koteletten

16,00

600 gram Holyhoeve Lakenvelder stoofvlees
4 Holyhoeve hamburgers
4 Holyhoeve bokken koteletten gekruid

Voor 16 euro kunnen we dit aanbieden.

In Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Schiedam en Delft wordt het gratis thuisbezorgd. In alle andere gevallen kan het worden opgehaald in Vlaardingen op Stadsboerderij Holywood (een van de verkooppunten). In overleg wordt besloten wanneer dit klaarstaat op deze locatie.

Dit bieden wij

Bij De Holyhoeve kun je terecht voor de volgende producten:

Rundvlees (Lakenvelder koeien), varkensvlees en bokkenvlees (geitenvlees). Daarnaast in de toekomst producten gemaakt van geitenmelk.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

Wij hebben dieren op verschillende locaties en hebben dus niet een specifieke plek die ‘open’ is voor publiek. Via de mail kunt u wel een afspraak maken. In de zomer organiseren wij fietstochten langs onze dieren.

Ons verhaal

Jordi en Sven zijn de oprichters en eigenaren van de Holy Hoeve. Van jongs af aan wilde beide al boer worden. Helaas zijn ze niet geboren op een boerdenbedrijf. In 2018 besloten ze om de Holy Hoeve op te richten. De Holy Hoeve is een uniek concept waarbij zij bij verschillende boeren in Vlaardingen en in Midden-Delfland dieren grootbrengen. Zij verzorgen en voeden zelf alle dieren en als de runderen, varkens en bokken oud genoeg zijn, zorgen zij dat de dieren met zorg en aandacht worden geslacht.

De bewustere levensstijl van de consumenten past helemaal in dit verhaal. Het vlees uit de supermarkt sprak beide heren ook niet meer aan. Die anonimiteit in combinatie met vreselijke beelden kunnen we in een tijd als deze niet meer accepteren. Kortom neem verantwoordelijkheid voor je eigen eten.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Dijanne Zoutendijk

Het vlees smaakt erg goed. Mooi mals vlees van hele goede kwaliteit. Ik spreek regelmatig mensen die ook bij julie bestellen en delen dezelfde conclusie. Een groot verschil met vlees uit de supermarkt.

reactie toevoegen
geen reacties
Bekijk alle reacties