Biologische boerderij Landzicht

www.groentenabonnement.nl
Groentepakketten Fruitpakketten Aardappelen Speltpasta
Op onze boerderij telen we kleinschalig, te midden van een levendige biodiversiteit groente speciaal voor jou, de kortste weg!
Aangevuld met groente geteeld door bio-collega’s wordt elke week een krakend vers, gevarieerd seizoenspakket samengesteld. Het pakket is mét recepten dichtbij af te halen.

Tijdens het programma “Welkom bij de boer!” kun je komen ervaren, proeven en genieten op onze boerderij.
Abonnees geven ons het vertrouwen dat telen met aandacht voor het geheel, in samenwerking met de natuur mogelijk is en dat al 25 jaar!

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Proefpakket

12,95

Maak kennis met Landzicht met dit 2 persoonsgroentepakket: 4 hoofdgroenten, 2 bijgroenten met recepten. (inhoud afhankelijk van het seizoen).
Afhalen bij één van onze afhaaladressen

Dit bieden wij

Bij Biologische boerderij Landzicht kun je terecht voor de volgende producten:

Groentepakketten | Fruitpakketten |Aardappelen en speltpasta van eigen boerderij

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

Er zijn meer dan 60 afhaaladressen in de regio! Na je bestelling nemen wij contact met je op waar je je bestelling op wilt halen.

Ons verhaal

We gaan er van uit dat alles in het leven een samenhang vormt; aarde, planten, dieren en mensen. Een vruchtbare bodem, zonder kunstmest en gif, is onze basis. Er wordt geteeld te midden van knotwilgsingels, hagen, hoogstamfruitboomgaarden, een kruiden-en bloementuin. Deze omgeving is een lust voor kleine insecten en bijen. In de hagen vinden vele vogels een schuilplaats.
De groenten krijgen de tijd om te groeien zodat ze sterk en smakelijk kunnen worden. Door onze groenten direct te leveren aan abonnees, dat doen we al 25 jaar, is er een band met de abonnees ontstaan die ons het vertrouwen geeft dat telen met aandacht voor het geheel, in samenwerking met de natuur mogelijk is.

Tijdens het programma “Welkom bij de boer!” kun je komen ervaren, proeven en genieten op onze boerderij!

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder