Het Wildhuys

www.hetwildhuys.nl
diverse droge worstsoorten wildrookworst patés grilworst hamburgers braadworst onbewerkte producten als ganzenborstfilet, eend en haas
In Nederland wordt wilde gans weinig meer gegeten, terwijl we van oudsher een écht ganzenland zijn. Daardoor wordt een groot deel van het wilde ganzen-afschot niet benut en dat is hartstikke zonde!
Duurzaam voedsel gooi je niet weg, is onze overtuiging. Zo is Het Wildhuys ontstaan: een plek waar wij smaakvolle, unieke en toegankelijke streekeigen wildproducten verkopen. Lokaal en verantwoord geoogst uit de vrije natuur, lokaal en ambachtelijk verwerkt tot delicatesse en panklaar product. Hoe kort wil je de ketenlijnen hebben?

Bestel nu ons kennismakingspakket Polderwild

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Polderwild uit de Krimpenerwaard

16,50

Het kennismakingspakket Polderwild bestaat uit:
1 x gerookte borstfilet wilde gans
1 x paté wilde gans
1 x droge worst wilde gans (zie foto)

 

Dit bieden wij

Bij het Wildhuys kun je terecht voor de volgende producten:

Diverse droge worstsoorten, wildrookworst, patés, grilworst, hamburgers, braadworst, maar ook onbewerkte producten als ganzenborstfilet, eend en haas

Hier vind je onze producten

Openingstijden

Wij hebben geen fysieke winkel. Bestellen kan via onze webshop, telefonisch of via email (bestellingen@hetwildhuys.nl). Producten kunnen op afspraak worden afgehaald op bovenstaande adres of aan onze kraam tijdens 1 van onze markten, bijvoorbeeld R’damse OOGST. (Voor een overzicht zie: www.hetwildhuys.nl/evenementen/). Binnen de Krimpenerwaard wordt gratis bezorgd bij bestellingen boven €50.

Ons verhaal

Tussen Rotterdam, Gouda en Schoonhoven ligt de Krimpenerwaard. Een schitterend oer-Hollands veenweidegebied, omsloten door de Lek, de Hollandse IJssel en de Vlist. Al generaties lang beheert onze familie een jachtgebied in deze prachtige polder. De Krimpenerwaard heeft dankzij doordacht beheer een goede en gevarieerde wildstand. Wij verzorgen en beschermen ons jachtveld met liefde, passie en kennis van de natuur.Zo gaan we overpopulatie, overlast en schade aan de natuur tegen. Geheel in lijn met de Nederlandse wetgeving en natuurlijk in samenwerking met alle betrokken partijen zoals veehouders en lokale en regionale overheden. Onze passie voor natuur, eerlijk én lekker eten komt samen in Het Wildhuys. Hier verkopen wij wild en wildproducten uit de Krimpenerwaard.

De nadruk van ons aanbod ligt op producten met wilde gans. Denk hierbij aan diverse droge worstsoorten, wildrookworst, patés, grilworst, hamburgers, braadworst, maar ook onbewerkte producten als ganzenborstfilet, eend en haas. Alle producten worden diepgevroren en panklaar geleverd. Een overzicht van onze producten vind je in onze webshop: hetwildhuys.nl/winkel. Ons aanbod varieert met het seizoen. We leveren producten uit de natuur en vaak is de belangstelling groot. Het kan daardoor voorkomen dat sommige producten niet leverbaar zijn. Uiteraard laten we dit aan je weten.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Louis

prachtige producten, fijne gans smaak

reactie toevoegen
geen reacties
Bekijk alle reacties