Aanbieders

Bekijk welke aanbieders uit de korte keten bij jou in de buurt zitten en wat ze te bieden hebben. Met de filteropties vind je eenvoudig waar je naar op zoek bent.

Zoek een aanbieder in de buurt

Waar heb je zin in?

Welke voorkeur heb je?

Service

 • Lekkernassuh

  Den Haag
  Groentepakketten voor leden Eieren Kaas

  Lekkernassuh- Lokaal Voedsel Den Haag is een transitie initiatief dat tot doel heeft bij te dragen aan een eerlijk, lokaal voedselsysteem.

 • Biologische boerderij Landzicht

  Strijen
  Groentepakketten Fruitpakketten Aardappelen

  Op onze boerderij telen we kleinschalig, te midden van een levendige biodiversiteit groente speciaal voor jou, de kortste weg!

 • Bramenhorst

  Wassenaar
  Aardappelen Groente Kruiden

  De Bramenhorst is een kleinschalige biologische kwekerij met groente, kruiden en bloemen van ongeveer 1 hectare in Wassenaar.

 • Kievit

  Katwijk
  Groente en fruitabonnementen Biologische droogwaren Kaas en eieren

  Wij verzorgen een biologische kwekerij in Katwijk. Onze producten en die van collega-tuinders verwerken wij in groentepakketten die wij rechtstreeks bezorgen bij onze klanten.

 • Bio aan huis

  Zuid-Holland
  Groenten- en fruitabonnementen Biologische aardappelen Eieren

  Al sinds 2007 leveren wij wekelijks een gevarieerd pakket biologische seizoensgroenten en fruit bij onze klanten aan huis. Rechtstreeks van ons land naar uw bord.

 • Biologische Boerderijwinkel Doelwyck

  Zuidzijde, Hoeksche Waard
  Biologische aardappelen Groenten en Fruit Eieren en Boerenkaas

  In onze rustieke boerderijwinkel verkopen wij iedere vrijdag en zaterdag biologische groenten en fruit van het seizoen; rechtstreeks van onze akkers en die van collega boeren uit de buurt.