Kievit

kievitamines.nl
Groente en fruitabonnementen Biologische droogwaren Kaas en eieren Brood Noten en wijn
Wij verzorgen een biologische kwekerij in Katwijk. Onze producten en die van collega-tuinders verwerken wij in groentepakketten die wij rechtstreeks bezorgen bij onze klanten.
Een ruime keuze, overtuigende versheid, een onderhoudende nieuwsbrief, goede recepten en een vervang- en bijbestelservice, zorgen voor tevreden klanten.
Sommige van onze klanten nemen al ruim 20 jaar een pakket bij ons af! Bezorging aan huis of afhalen in Katwijk is allebei mogelijk. Dit alles tegen een prijs waaruit blijkt dat onze missie is ‘biologisch’ bereikbaar te maken!
Verder vinden wij het belangrijk om eten uit de regio te promoten en mensen met (voorheen) een afstand tot de arbeidsmarkt volwaardig te laten participeren. Kortom, Kievit is een bevlogen onderneming!

Dit bieden wij nog meer

Bij Kievit kun je terecht voor de volgende producten:

Groente en fruitabonnementen, Biologische droogwaren, Kaas en eieren, Brood, Noten en Wijn

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Woensdag 8.00 tot 17.00
  • Donderdag 8.00 tot 17.00
We zitten in Katwijk, maar ons bezorggebied loopt tot Den Haag, Delft, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Haarlem. Bovendien is in het groeiseizoen onze tuin in Katwijk te bezoeken! Elke zaterdagochtend is er huisverkoop en vanaf juni tot oktober kun je ook bloemen komen plukken. Op onze Facebookpagina (www.facebook.com/kievitamines) communiceren we wanneer we open gaan.

Ons verhaal

Wij staan al sinds 1996 voor onze missie, een gepassioneerde relatie tussen land en klant verzorgen. Uiteraard biologisch, al ver voordat de ‘markt’ er klaar voor was.
Wij werken wekelijks aan een prachtige relatie, namelijk die van land naar klant. Lokaal geteelde producten vergroten het seizoensbewustzijn en zijn uiteraard veel duurzamer. Ondersteund door een nieuwsbrief en recepten waar liefde en het kookplezier vanaf spat, willen wij onze klanten liefde voor het product meegeven.

We werken met een gemotiveerd team van mensen die al jaren bij het bedrijf werken. En behalve aan betaalde krachten en stagiairs (o.a. van de Warmonderhof) bieden we ook ruim plaats aan mensen met een (kleine) arbeidsbeperking.

Op landbouwtechnisch gebied doen wij veel extra ten aanzien van de biologische tuinbouw. We hebben alleen maar plantaardige meststoffen en onze compost uit regionale natuurgebieden. Onze schuur hebben we gebouwd van hout van in de regio omgewaaide bomen. We hebben ruime natuurstroken met een veelheid aan indrukwekkende insecten en schaarse vogels. Onze velden zijn kleinschalig van opzet en een lust om te zien. De buurt geniet enorm van de kleine perceeltjes die wij tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn toegankelijk voor mensen uit de omgeving en onze klanten.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

H

Ik ben sinds twee jaar klant bij Kievit. Ik krijg wekelijks heerlijk fruit thuisbezorgd, en daarnaast nog de losse producten die ik extra bestel. Veel groenten van eigen bodem of uit de buurt. De bezorging gaat altijd goed, ik tref altijd vriendelijke mensen als ik mail of bel en je krijgt wekelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief met recepten en allerhande wetenswaardigheden. Echt een aanrader!

reactie toevoegen
geen reacties
Paula Dambrink

Hallo. Graag zou ik groentenfruit abonnementje willen bekijken,kan dat svp

reactie toevoegen
Kievit

Je kunt op de website van Kievit elke week vinden wat er zoal in het pakket zit!

Judith van De Kortste Weg

Ha Paula, Op de website van de Kortste Weg is helaas geen pakket zichtbaar. Hiervoor kun je naar de website van Kievit https://kievitamines.nl/biologische-pakketten/groentepakketten/ Succes en alvast smakelijk eten!

Bekijk alle reacties