Lekkernassuh

lekkernassuh.org
Groentepakketten voor leden Eieren Kaas Brood Droogwaar Olie Noten
Lekkernassuh- Lokaal Voedsel Den Haag is een transitie initiatief dat tot doel heeft bij te dragen aan een eerlijk, lokaal voedselsysteem.
Vanuit de passie om een voedselsysteem te creëren waarbinnen iedereen zich ‘gevoed’ weet en waar inclusiviteit, verbinding, goed voor elkaar en de aarde zorgen centraal staan.

Dit doen we door:

Wekelijkse pop-up versmarkten organiseren, door de gemeenschap voor de gemeenschap. Daardoor zijn de kosten laag, krijgen boeren een eerlijke prijs en zijn de producten betaalbaar, ook voor mensen met een kleine beurs.

We hebben drie locaties waar elke woensdag groentepakketten afgehaald kunnen worden. Daarnaast verkopen we op de hoofdlocatie ook droogwaar en andere lokale biologische producten.

Alle groenten komen direct van (stads)boeren uit Den Haag en omstreken.
Foto’s door finefocus

Dit bieden wij

Bij Lekkernassuh kun je terecht voor de volgende producten:

Groentepakketten voor leden | Eieren | Kaas | Brood | Droogwaar | Olie | Noten

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Woensdag 16.00 – 19.00 markt en vanaf 18.30 Volkskeuken

Openingstijden

  • Woensdag 12:30 – 14:00

Openingstijden

  • Woensdag 17:00 – 19:00

Ons verhaal

Mensen met elkaar verbinden. In de Gymzaal, de plek van Lekkernassuh, wordt samen gekookt, gegeten en er worden bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd rondom voedsel en duurzaamheid. Creativiteit, inclusiviteit en plezier spelen een grote rol. Ons motto is: ‘Als het niet leuk is, is het niet duurzaam!’.
Er helpen rond 280 mensen mee (vooral veel jongeren en studenten), er zijn drie pop-up locaties in de stad en ruim 31.077 pakketten verkocht in de gemeenschap die inmiddels uit zo’n 2000 mensen bestaat.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

M Schouten Verboom

Bezorgen jullie ook

reactie toevoegen
Rebekka

Beste M, sinds kort hebben we – naast de markten – drie manieren om je pakket te krijgen: 1 extra afhaalpunten in Den Haag 2 deelnemers die het pakket voor elkaar meenemen 3 thuisbezorging (tegen vergoeding) Voor meer info kun je terecht op Lekkernassuh.org Tot ziens!

De Kortste Weg

Dag M. Lekker Nassuh bezorgt niet helaas. Er zijn 3 adressen waar je prooducten kunt kopen. https://lekkernassuh.org/over-lekkernassuh/contactgegevens/

Bekijk alle reacties