Aanbieders

Bekijk welke aanbieders uit de korte keten bij jou in de buurt zitten en wat ze te bieden hebben. Met de filteropties vind je eenvoudig waar je naar op zoek bent.

Zoek een aanbieder in de buurt

Waar heb je zin in?

Welke voorkeur heb je?

Service

 • Flowers&Sours

  Rotterdam
  Workshops Recepten Snoep zonder suiker

  Flowers&Sours is een foodlab, proeflokaal, smaakwarenhuis en werkvloer in één. De aangesloten ondernemers willen impact maken, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, gezondheid of werkgelegenheid en sociale inclusie.

 • Hoeve Biesland

  Delfgauw
  Vlees Zuivel en kaas Aardappel, groente en fruit

  Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij in de Randstad waar mens, dier en natuur de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

 • Stadstuinderij BuitenLeeft

  Delft
  Groente Kruiden Bloemen

  Stadstuinderij BuitenLeeft is een zelfoogsttuin in Delft gelegen in het prachtig recreatiegebied Buytenhout. Alles groente, kruiden en bloemen zijn eerlijk lokaal verbouwd. Dus duurzaam voor mens en aarde.

 • Rotterdamse Oogst

  Rotterdam
  Groente Vlees Zuivel

  De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt; een sfeervolle markt waar het doen van de boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan.

 • Rechtstreex

  Rotterdam
  Groente Zuivel Kaas

  Met Rechtstreex geniet je van de lekkerste lokale producten van boeren en makers uit je eigen regio. Lekker, vers, duurzaam en gezond met een eerlijke prijs voor de boer.