Flowers&Sours

www.flowersandsours.com
Workshops Recepten Snoep zonder suiker Soep, sap en ontbijt
Flowers&Sours is een foodlab, proeflokaal, smaakwarenhuis en werkvloer in één. Het verhaal achter de producten en over de maakprocessen staat er centraal. De aangesloten ondernemers willen impact maken, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, gezondheid of werkgelegenheid en sociale inclusie.
Door deze kleine ondernemers in food te ondersteunen, faciliteiten en kennis te delen en een netwerk te bouwen met gelijkgestemde boeren, leveranciers, logistieke partijen, winkeliers en horeca, bouwen we aan een duurzame korte keten, van grond tot mond.

Dit bieden wij

Bij Flowers&Sours kun je terecht voor de volgende producten:

workshops | sap | recepten | likeur | restaurant aan huis

Ons aanbod varieert , dus kijk op onze website voor het actuele aanbod.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

 

Ons verhaal

De samenwerking van de bij Flowers&Sours aangesloten lokale voedselmakers, food designers en koks maakt bijzondere en spraakmakende concepten, catering en evenementen op locatie mogelijk.

Onze inspirerende locatie is te huur en biedt ruimte voor workshops, proeverijen en netwerkbijeenkomsten. Onze keuken is geschikt voor kleinschalige voedselproductie en -bereidingen en vormt voor onze leden een betaalbare brug tussen de eigen keuken thuis en een industriële productielocatie.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder