Aanbieders

Bekijk welke aanbieders uit de korte keten bij jou in de buurt zitten en wat ze te bieden hebben. Met de filteropties vind je eenvoudig waar je naar op zoek bent.

Zoek een aanbieder in de buurt

Waar heb je zin in?

Welke voorkeur heb je?

Service

 • Symbiose

  Noordeloos
  Groenten Vlees Fruit

  Bij Symbiose kunt u terecht voor fruit, groenten, kaas, eieren, vlees, sappen en honing van vijf boeren en tuinders uit Noordeloos.

 • De Buytenhof

  Rhoon
  Fruit Groeten Bloemen

  Waar kunt u nog de appelbloesem ruiken, aardbeien plukken en varkens zien wroeten? De Buytenhof is een plek, waar u geniet van het boerenleven en de rust van het platteland.

 • De Groenten van Cors

  Dordrecht
  Groenten Aardappel Eieren

  Wekelijks lekkere en gezonde groenten van Dordtse bodem! De Groenten van Cors biedt een weekpakket voor één, twee of vier personen.

 • Hoeve Rust-hoff

  Maasland
  Rundvlees Melk

  Wij houden Blaarkoppen die we melken en laten groeien voor het vlees (ossen) op ons bedrijf welke samen met het land van Natuurmonumenten ons natuurgebied vormt.

 • Flowers&Sours

  Rotterdam
  Workshops Recepten Snoep zonder suiker

  Flowers&Sours is een foodlab, proeflokaal, smaakwarenhuis en werkvloer in één. De aangesloten ondernemers willen impact maken, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, gezondheid of werkgelegenheid en sociale inclusie.

 • Hoeve Biesland

  Delfgauw
  Vlees Zuivel en kaas Aardappel, groente en fruit

  Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij in de Randstad waar mens, dier en natuur de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.