De Kortste Weg

Moet meer dan 50km rijden

Beste Sophie, Waar kan ik je email adres vinden om onszelf op te geven voor een kip? Hartelijke groeten, Marjan Looije

Heerlijk en sappig kippenvlees gegeten. Op zich is vlees eten een dingetje alleen als het beest een goed leven heeft gehad heb ik wat minder schuld gevoelens­čśĆ

De aller-allerlekkerste cherry tomaatjes uit de regio! En ook de andere groenten zijn echt heerlijk! Ik kom af en toe in de winkel in Roelofarendsveen, maar haal tegenwoordig producten van Eko-logisch bij de nieuwe onbemande winkel Oogst, in Leiden.

David teelt op een mooie manier lekker en gezond eten. Op een prachtig plekje in Nederland, verscholen achter zijn eigen kassen, is er ook nog een mooie winkel waar je dit en nog veel veel lekker en gezond eten kan kopen. Wat wil je nog meer. Boodschappen doen is meer dan een feest.

Ik wil graag n keer bij jullie komen kijken maar vraag me af wat de kortste weg is vanuit Alphen op de fiets, via Leimuiden of via Woubrugge?

Ik ben sinds twee jaar klant bij Kievit. Ik krijg wekelijks heerlijk fruit thuisbezorgd, en daarnaast nog de losse producten die ik extra bestel. Veel groenten van eigen bodem of uit de buurt. De bezorging gaat altijd goed, ik tref altijd vriendelijke mensen als ik mail of bel en je krijgt wekelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief met recepten en allerhande wetenswaardigheden. Echt een aanrader!

Het vlees smaakt erg goed. Mooi mals vlees van hele goede kwaliteit. Ik spreek regelmatig mensen die ook bij julie bestellen en delen dezelfde conclusie. Een groot verschil met vlees uit de supermarkt.

Heerlijk verse groenten. Om diverse redenen een aanrader.

We kregen een prachtig pakket van jullie en we hebben er van genoten. Heerlijke kersenjam