Rechtstreex

www.rechtstreex.nl
Groente Zuivel Kaas Vlees Brood
Met Rechtstreex geniet je van de lekkerste lokale producten van boeren en makers uit je eigen regio. Lekker, vers, duurzaam en gezond met een eerlijke prijs voor de boer. Zonder onnodige tussenschakels. Bestel online de producten van ruim 100 boeren en makers en haal ze op bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Zo geniet jij van de lekkerste producten en bouwen we samen aan een eerlijke alternatieve voedselketen.

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

BioGroenteBox

12,00

Met de BioGroenteBox heb je de beste biologische groenten direct van boeren uit je eigen regio en altijd in het seizoen. Iedere week lekker koken met een basis aan goede groenten en regelmatig een verrassende nieuwe kennismaking. 1 box is voldoende voor 2 personen voor 3-5 dagen.

Na je proefpakket via De Kortste Weg bestel je de BioGroenteBox bij Rechtstreex. De prijs van de BioGroenteBox varieert dan tussen de €10 en €14, afhankelijk van de inhoud van die week. Je wijkchef weegt de producten (waar nodig) nog voor je af. De inhoud van de BioGroenteBox wijzigt elke vrijdag voor de week erop. Plaats je al eerder een bestelling, dan zitten er de week erop andere producten in je krat dan je besteld hebt. De foto wijkt af van de inhoud van de box.
Afhalen bij een van de afhaalpunten

FruitBox

6,00

Met de FruitBox heb je wekelijks een gezonde hoeveelheid fruit in huis. Dagelijks twee stuks fruit haal je niet, maar met bijna één per dag zorgt de FruitBox voor een gezonde basis. In de winter ontdek je alle soorten appels en peren en de rest van het jaar aangevuld met het heerlijkste zomerfruit. 1 box is voldoende voor 2 personen voor 4-6 dagen.

Na je proefpakket via De Kortste Weg bestel je de FruitBox bij Rechtstreex. De prijs van de FruitBox varieert dan tussen de €5 en €10, afhankelijk van de inhoud van die week. Je wijkchef weegt de producten (waar nodig) nog voor je af. De inhoud van de FruitBox wijzigt elke vrijdag voor de week erop. Plaats je al eerder een bestelling, dan zitten er de week erop andere producten in je krat dan je besteld hebt. De foto wijkt af van de inhoud van de box.

Ophalen bij een van de afhaalpunten

SeizoensBox

10,00

Met de SeizoensBox haal je wekelijks de lekkerste groenten uit het seizoen in huis. Een goede basis aan groenten waar je de week mee vooruit kan. Met de groenten uit de SeizoensBox heb je snel een makkelijke maaltijd op tafel staan. 1 box is voldoende voor 2 personen voor 3-5 dagen.

Na je proefpakket via De Kortste Weg bestel je de Seizoensbox bij Rechtstreex. De prijs van de SeizoensBox varieert dan tussen de €8 en €12, afhankelijk van de inhoud van die week. Je wijkchef weegt de producten (waar nodig) nog voor je af. De inhoud van de SeizoensBox wijzigt elke vrijdag voor de week erop. Plaats je al eerder een bestelling, dan zitten er de week erop andere producten in je krat dan je besteld hebt. De foto wijkt af van de inhoud van de box.

Afhalen bij een van de afhaalpunten

Dit bieden wij nog meer

Bij Rechtstreex kun je terecht voor de volgende producten.

Verse groenten | heerlijk fruit | zuivel | kaas | vlees | brood | jam | sap | bier | chips

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Woensdag 16:00 – 19:00
  • Vrijdag 16:00 – 19:00

Ons verhaal

Zoiets persoonlijks als je eten moet je ook zelf kunnen begrijpen. Dat is ver te zoeken in de industriële voedselketen en ontransparante supermarkt waar we onze boodschappen veelal kopen. Met Rechtstreex willen we dat anders doen. Een transparante lokale voedselketen waarin iedereen een gezicht heeft en je weer weet waar je eten vandaan komt.

Een lokale voedselketen waarin je weer zelf kan kiezen bij welke boeren jij je producten wil kopen. Logisch ingericht en met de menselijke maat centraal. Haal je boodschappen op bij jouw wijkchef, die je alles kan vertellen over het seizoen, de boeren, de producten, bereiding en jouw buurt.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder