Kwekerij Eko-Logisch

www.facebook.com
Groenten en fruit Zuivel Droog- en vleeswaren Brood Sappen, wijn
Wij telen de lekkerste groenten zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Op de vruchtbare veengrond geven we de groente volop tijd om te volgroeien. Dat zorgt voor meer smaak, proef je vooral extra goed bij onze tomaatjes. Wij zijn biologisch-dynamisch gecertificeerd, met vollegrond en koude kas.

Dit bieden wij

In de boerderijwinkel van Kwekerij Eko-Logisch vind je een groot assortiment aan groenten, fruit en zuivel. Maar ook droog- en vleeswaren, brood, sappen, wijn, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en nog meer.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Dinsdag 9:00 – 16:30
  • Woensdag 9:00 – 16:30
  • Donderdag 9:00 – 16:30
  • Vrijdag 9:00 – 16:30
  • Zaterdag 9:00 – 16:30

Ons verhaal

Kwekerij Eko-Logisch startte in 2007 en is uitgegroeid tot succes. We zijn een kwekerij waar biodiversiteit hoog in het vaandel staat. Groente krijgt de tijd om te groeien, insecten horen bij de natuur en zijn welkom. Kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn daarentegen uit den boze; met veel verschillende teelten houden wij de grond vruchtbaar en vitaal. Wij zijn biologisch-dynamisch gecertificeerd en zorgen voor een zoveel mogelijk gesloten kringloop met andere bedrijven, consumenten en de aarde.

Sinds 2015 hebben we een boerderijwinkel. Inmiddels verkopen we allerlei producten uit de regio, zoals jam uit Leiderdorp, geitenkaas uit Weteringbrug en honing uit Warmond.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder