Kwekerij Eko-Logisch

www.facebook.com
Groenten en fruit Zuivel Droog- en vleeswaren Brood Sappen, wijn
Wij telen de lekkerste groenten zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Op de vruchtbare veengrond geven we de groente volop tijd om te volgroeien. Dat zorgt voor meer smaak, proef je vooral extra goed bij onze tomaatjes. Wij zijn biologisch-dynamisch gecertificeerd, met vollegrond en koude kas.

Dit bieden wij

In de boerderijwinkel van Kwekerij Eko-Logisch vind je een groot assortiment aan groenten, fruit en zuivel. Maar ook droog- en vleeswaren, brood, sappen, wijn, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en nog meer.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Dinsdag 9:00 – 16:30
  • Woensdag 9:00 – 16:30
  • Donderdag 9:00 – 16:30
  • Vrijdag 9:00 – 16:30
  • Zaterdag 9:00 – 16:30

Ons verhaal

Kwekerij Eko-Logisch startte in 2007 en is uitgegroeid tot succes. We zijn een kwekerij waar biodiversiteit hoog in het vaandel staat. Groente krijgt de tijd om te groeien, insecten horen bij de natuur en zijn welkom. Kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn daarentegen uit den boze; met veel verschillende teelten houden wij de grond vruchtbaar en vitaal. Wij zijn biologisch-dynamisch gecertificeerd en zorgen voor een zoveel mogelijk gesloten kringloop met andere bedrijven, consumenten en de aarde.

Sinds 2015 hebben we een boerderijwinkel. Inmiddels verkopen we allerlei producten uit de regio, zoals jam uit Leiderdorp, geitenkaas uit Weteringbrug en honing uit Warmond.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

HB

De aller-allerlekkerste cherry tomaatjes uit de regio! En ook de andere groenten zijn echt heerlijk! Ik kom af en toe in de winkel in Roelofarendsveen, maar haal tegenwoordig producten van Eko-logisch bij de nieuwe onbemande winkel Oogst, in Leiden.

reactie toevoegen
Bonnie Chopard

Ik ben zo blij met jullie! Zo fijn om hier te kunnen halen wat mijn moestuin niet biedt! Veen-Walhalla🌏🌱🌏

John Machielsen

David teelt op een mooie manier lekker en gezond eten. Op een prachtig plekje in Nederland, verscholen achter zijn eigen kassen, is er ook nog een mooie winkel waar je dit en nog veel veel lekker en gezond eten kan kopen. Wat wil je nog meer. Boodschappen doen is meer dan een feest.

reactie toevoegen
geen reacties

Ik wil graag n keer bij jullie komen kijken maar vraag me af wat de kortste weg is vanuit Alphen op de fiets, via Leimuiden of via Woubrugge?

reactie toevoegen
geen reacties
Bekijk alle reacties