De Rode Mus

derodemus.nl
Blauwe bessen, kruisbessen, zwarte bessen en aalbessen Jams van eigen fruit Blauwe bessen saus Appel-perensap
Op onze kleine kwekerij worden allerlei verschillende bessen gekweekt te midden van een grote biodiversiteit. Lekker en gezond eten en verantwoord omgaan met de omgeving, dat is wat ons drijft. Al dat zomerfruit is te koop in onze gezellige schuur in het hart van de Krimpenerwaard.

Dit bieden wij

Bij De Rode Mus kun je terecht voor de volgende producten:

Bessen: blauwe bessen, kruisbessen, zwarte bessen en aalbessen, verschillende jams, saus van eigen fruit en appel-perensap

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Woensdag 11:00 – 17:30
  • Donderdag 10:00 – 17:30
  • Vrijdag 10:00 – 17:30
  • Zaterdag 10:00 – 16:00
We zijn geopend in het bessenseizoen vanaf derde week juni tot eind augustus en op afspraak.

Ons verhaal

Midden in het veenweidegebied van de Krimpenerwaard ligt onze kleine bessenkwekerij. Hier vind je zure veengrond met een hoge grondwaterstand. Voor onze hoofdteelt van blauwe bessen is deze zuurgraad onmisbaar. Naast blauwe bessen telen wij ook verschillende soorten rode en groene kruisbessen, zwarte bessen en witte en rosé aalbessen. Bij de Rode Mus telen we zonder kunstmest en zonder chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen. Een vruchtbare bodem zorgt voor een goede basis waarin gezonde en levenskrachtige struiken kunnen groeien. Tijdens het bessenseizoen verkopen wij in onze gezellige schuur verse bessen en een beperkt assortiment streekproducten zoals jams van eigen fruit, blauwe bessen saus en heerlijk appel-perensap uit onze eigen boomgaard.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder