Boer & Buurt

www.boerenbuurt.nl
Groenten Aardappelen Kruiden Bloemen
Boer & Buurt verbouwt op 1,7 ha. in Zevenhuizen zh. in de volle grond groenten, aardappelen, kruiden en bloemen. Op een natuur- en diervriendelijke manier, dus zonder chemische- en biologische bestrijdingsmiddelen, zonder kunstmest. Voor de verkoop van onze producten maken we gebruik van het platform Boeren en Buren. 

Dit bieden wij

Bij Buurderij Zevenhuizen kun je terecht voor groenten, aardappelen, kruiden en bloemen van onze eigen akker en producten van bij ons aangesloten boeren en telers die net als wij boeren op een natuur- en diervriendelijke manier.

Hier vind je onze producten

Openingstijden

  • Dinsdag 18:30 – 20:30
  • Zaterdag 10:00 – 12:00
Hele dag bereikbaar via mail en telefoon: Liesbeth de Frel, 06-37 27 61 68 en Ico Spriensma, 06-23 33 47 54. Buurderij is open op dinsdagavond tussen 18:30 – 20:30 uur en zaterdagochtend tussen 10:00 – 12:00 uur.

Ons verhaal

Wij willen zoveel mogelijk ‘Buren’ kennis laten maken met gezonde, dagverse en duurzaam geproduceerd producten. We hebben een netwerk van boeren en telers die ook op een dier- en natuurvriendelijke manier boeren. Via onze Buurderij in Zevenhuizen bieden we hen een platform voor de rechtstreekse verkoop aan de consument. We realiseren hiermee dat de boeren en telers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en dat de consument weet waar zijn eten vandaan komt. Wij richten ons op producenten die in een straal van 15-20 kilometer rondom ons heen wonen, omdat wij zo min mogelijk voedselkilometers willen maken.

Het platform bestaat uit een webshop en uitgiftepunt voor de bestellingen. Via onze Buurderij bestel je eenvoudig het lekkerste lokaal geteelde eten. De bestelling kan op twee momenten in de week worden afgehaald.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

lies

de lekkerste en echtste groente !! stuk voor stuk fotogenieke kunstwerken!!

reactie toevoegen
geen reacties
Hendrien

Was even fijn vrijwilliger te zijn. Dank

reactie toevoegen
geen reacties
Bekijk alle reacties