‘Lokaal voedsel heeft veel meer smaak’
Restaurants die werken met lokaal geproduceerd voedsel, zien eigenlijk alleen maar voordelen. Voor de klant, de boer, het milieu en het restaurant.
Restaurants die werken met lokaal geproduceerd voedsel, zien eigenlijk alleen maar voordelen. Voor de klant, de boer, het milieu en het restaurant.
Met het nieuwe concept ‘Herenboerderij’ kunnen gezinnen samen een boerderij oprichten. Meer werk en toewijding vereist, maar je kunt wel precies (laten) verbouwen wat je nodig hebt
Onze columnist Marja van der Ende vergelijkt de manier waarop haar opa groenten teelde en hoe dat nu gebeurt
Niet fruit- of kaasboeren, maar wijnboeren verkopen in Nederland het grootste deel van hun producten direct aan de consument of via de landbouwwinkel.
Vraagje: hoeveel houdt een boer over aan dat kekke “kilo’tje vastkokende aardappelen” dat je voor 1,99 euro bij de Albert Heijn koopt? Een euro? Nee. Vijftig cent? Lager!