Willem&Drees

willemendrees.nl
Maaltijdboxen
Lekker én duurzaam eten? Willem&Drees maakt ’t verrukkelijk eenvoudig! We brengen biologische producten rechtstreeks van de Nederlandse boer bij jouw thuis. Zonder onnodige tussenhandel, mét voordeel voor de boer en voor jou. De boer ontvangt een eerlijke prijs, en jij een krakend vers product. Eet de wereld lekker beter.

Zo verrukkelijk eenvoudig is ‘t: kies jouw favoriete Proefbox, wij doen de rest. Bestel ‘m voor dinsdag middernacht en wij brengen jouw Proefbox de daarop volgende maandag bij je thuis.

Smaakt ’t naar meer? We hebben nog veel meer lekkers voor jou in petto. Wat dacht je van de keuze uit negen boxen: van Vegetarisch tot Koolhydraatbewust van single tot groot gezin. En de mogelijkheid jouw box aan te vullen met biologische boodschappen in de webwinkel.
Er zijn verschillende bezorgopties zodat de box bezorgd wordt als ’t jouw uitkomt. En heb je even geen behoefte aan een box, dan zet je ‘m op pauze in jouw persoonlijke kalender. Lekker toch?

Bestel nu ons Proefpakket

Proef zelf wat jouw regio te bieden heeft en draag bij aan een gezonde voedselketen.

Vegetarische Proefbox

31,50

Met deze box haal je in één klap het lekkerste vers van het seizoen in huis. Genoeg voor drie vegetarische maaltijden voor 2 personen én recepten om ze eenvoudig te bereiden. Wordt thuisbezorgd.

Seizoens Proefbox

31,50

Met de Seizoens box haal je in één klap het lekkerste vers van het seizoen in huis. De box is gevuld met biologische ingrediënten voor drie maaltijden voor 2 personen waarvan twee met vlees of vis en één vegetarisch. De bijbehorende recepten maken de bereiding ook nog eens lekker eenvoudig.

Wordt thuisbezorgd.

Dit bieden wij nog meer

Bij Willem&Drees kun je ook terecht voor heerlijke recepten.

Ons aanbod varieert per seizoen, dus kijk even op onze website voor het actuele aanbod.

Ons verhaal

Willem&Drees werkt met biologische boeren. De aarde is ons grootste goed, laten we er zuinig op zijn en zeker niet mee stunten. Onze boeren volgen het ritme van de natuur, van het seizoen. Dat is gezond voor de aarde én voor jou

Willem&Drees pakt de kortste route. We kopen direct in bij onze boeren en betalen hen de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen lekker vers én betaalbaar.

Lekker gegeten? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen recensies voor deze aanbieder